Sunday, 11 December 2011

Rivers, lakes and streams

Her er en skikkelig godbit! Noen antydet sist uke at mitt siste musikkvalg var en smule gammelmodig, så her kommer noe adskillig mer ungdommelig. Det har vært alt for lite rap/hip-hop/grime/dancehall etc. her, så det er på tide å rette opp den mangelen.

Jeg har lenge vært fan av den britiske grime-artisten No Lay, og en gang i blant må jeg ut en tur på nettet for å se om hun har lansert noe nytt. Denne helgen kom jeg over et klipp i fra BBC, hvor hun, og 3 for meg fullstendig ukjente artister, gjorde en freestyle-runde i studio. Lady Chann, Lioness og Lady Leshurr er virkelig verd å få med seg, de har mye å si (selv om det krever en god del konsentrasjon for noen som ikke kommer ifra England for å få det med seg), og de har en fantastisk måte å fremføre det på. For en flow! Så ikke vær feige og forutinntatte nå, start denne videoen, og få med deg alle 16 minuttene - de er verd det!

Det finnes forøvrig en masse gratis mixtaper med disse damene. Om noen er interessert, så legg inn en kommentar, så skal jeg lenke opp noen...

1 comment:

  1. Inger B. Leigvold12 December 2011 at 07:54

    NICE - nå begynner det å ligne på noe!!

    ReplyDelete